Tårtor

Att sitta på ett café och äta en tårtbit och dricka en kaffe är vardagslyx som man ska unna sig lite nu och då. Att baka en god jordgubbstårta och äta hemma, ute på verandan, en varm solig sommardag är helt ok det med. Nu finns det även ett enkelt sätt att skicka en tårta via post till någon. Man hittar denna roliga och uppskattade tjänst på www.postkakan.se.

Sveriges godaste hälsning, direkt i brevlådan!

På www.postkakan.se kan man beställa tårtor och skicka dom över hela världen direkt till brevlådan. Man kan välja att ha en företagslogga eller en särskild hälsningsfras på tårtan. Toppen att skicka till en kund eller till en vän som fyller år, men bor för långt bort för ett besök. En väldigt uppskattad gåva!

Hur gör man?

Logga in på sidan. Gå till “våra produkter” där kan du läsa om alla olika varianter av tårtor som du kan välja bland. Om du redan vet vilken tårta du vill skicka så kan du klicka på knappen “Beställ här” på sajtens första sida. Sen är det bara att fylla i dina och mottagarens uppgifter och välja vilken dag du vill att tårtan ska levereras. Här nedan ser du ett litet smakprov av sortimentet…

Välj tårta

Postnöt

Detta är orginaltårtan. Innehåller choklad mandel och rom

Apelsintryffel

Väldigt god kaka med smak av mjölkchoklad, apelsin och nötter

Sacher

En variant av klassikern från Wien

Citron

En kaka med smak av frukter

Brända mandlar

Rostade mandlar med ett härligt täcke av karamelliserat socker

Kola Cocos

Härlig blandning av kola, mjölkchoklad och cocos.

Logobiten

En perfekt liten smakbit för ett företag att ha på mässor eller på kundbesöket. En kaka med företagets logga på. En god marknadsföring!

Svårt att välja?

Då kan man skicka ett presentkort i stället, så får mottagaren själv välja sin egen favorit.

Ett tips – skicka inte bara till kunder och nära och kära. Skicka till dig själv och ge dig själv en smaskig “överraskning”. Beställ nån vecka i förväg för leverans på en helt vanlig dag, så kanske det faktiskt blir en överraskning för dig. Tänk vilken roligt dag det skulle bli!