Specialdesignade möbler

Välja specialdesignade möbler till restaurang och café

Restauranger och caféer med en speciell och annorlunda interiör och specialdesignade möbler gör besöket till något mer än bara en stunds förtäring. Det blir ett samtalsämne och kan faktiskt göra att maten, fikat, kaffet i sig smakar mycket bättre än på andra “vanliga” ställen.

restaurang

Det finns en pub i en liten by i Norrland, som ingen utanför byn skulle åka till om den var en helt vanlig pub. Men dess interiör gör att att folk åker 3 mil utan problem för att ta sig en bit mat på just denna pub. Det är kristallkronor i badrummen och baren är gjord av stora timmerstockar. Att skapa en wow faktor som får gästerna som precis kommit ut från toaletten att säga till sina vänner vid bordet att de bara måste gå på toa! – det är ett vinnande koncept.

Restauranger och caféer som vill köpa specialdesignade möbler kan ta hjälp av Azdesign. Detta är ett företag som har som affärsidé att designa och tillverka stoppmöbler. Det innebär att man kan med hjälp av experter tillverka en egen design eller få hjälp att skapa en design från början och skapa en helt unik soffa, fåtölj, sittpuff, fotpall eller säng. Ett hotell med unika sängar, eller ett café eller restaurang med moderna soffor i annorlunda tyger kommer helt klart locka besökare. Självklart vill man boka ett rum med rund säng till bröllopsnatten, eller sitta i en trekantig soffa i trendigt tyg och dricka sin varma choklad.

Företag kan enkelt och lätt kontakta Azdesign och diskutera design, tyger och leveranstider. Tygprover kan skickas till kunden för att hjälpa i valet av material. När designen sedan är bestämd och klar produceras möbeln. Azdesign håller nära kontakt med kunden under produktionen och det är inga problem att under produktionens lopp göra små ändringar och justeringar. Leveranstiden är 3-7 veckor, vilket inte är länge med tanke på att det är en möbel med unik design som har skapats.