Skapa en Italiensk afton

Oavsett om du driver ett café, restaurang eller bara vill laga något gott till middagen hemma så kan vi rekommendera att skapa en Italiensk afton. Ta i från tårna då det kommer till dekorationer och det som du vill bjuda på. Det Italienska köket har så otroligt mycket att erbjuda.

Den som kommer att få smaka på den fantastiska maten vill ju också få en upplevelse. Försök skapa en form av Trattoria i ditt café eller hemma i köket. Detta gör det mer autentiskt när du ska bjuda på dina Italienska rätter. Pasta känns ju som en självklarhet och var ute i god tid då du planerar detta. Äkta Italiensk pasta kan du idag handla på nätet. För att få inspiration till vad du ska laga så kolla även in de recept som finns på Primolete där du beställer din pasta. Se även till att beställa olivolja och olika såser och tapenade.

Med allt hemma i skafferiet så kan du börja förbereda din måltid. Se till att få hjälp med dukning och dekorationer så ni får in den Italienska känslan där ni befinner er. Lite skön Italienska musik i bakgrunden gör att ni kommer känna som ni har förflyttat er till Italien och någon liten Trattoria. Se till att laga ordentligt med mat och låt det bli en lång och härlig måltid med fantastiska rätter. Som efterrätt så kanske någon form av Semifreddo eller Affogato kan passa. Så klart så kan även en klassiks pannacotta fungera som efterrätt på er Italienska afton.